Automatski osigurači K60N C tropolni

po strani
Resetujte filtere
Brendovi
Tip
Kolekcije
Cena
7 proizvoda
Pročitajte

Automatski osigurači su nezaobilazni električni element u svakoj novoj kući ili stanu. Zbog svojih karakteristika potiskuju iz upotrebe stare topljive osigurače. Automatski osigurač je namerno oslabljeno mesto u električnoj instalaciji i služi kao zaštita od prevelike struje. Ideja je da on prvi popusti i time spreči štetu na instalacijama izazvanu pojavom velike struje. Povećanje struje iznad vrednosti koje mogu da izdrže provodnici može biti izazvano kratkim spojem ili priključenjem potrošača prevelike snage. Pri pojavi ovakve struje provodnici se brzo zagrevaju i upravo ova situacija je najčešće uzrok požara u kući. Zadatak automatskog osigurača je da pri porastu struje prekine strujno kolo i na taj način zaštiti kablovi a time i Vašu imovinu.

Pročitajte

Acti 9 iK60 je ekonomična serija minijaturnih automatskih prekidača namenjena stambenim i poslovnim objektima

Acti 9 iK60 serija minijaturnih automatskih prekidača je svojom cenom koja je niža od cene industrijskih minijaturnih automatskih prekidača serije iC60 vrlo konkurentna ostalim proizvodjačima.

Izradjena od vrlo kvalitetnih materijala Acti 9 iK60 serija zadovoljava sve propisane standarde kao što su IEC 60947-2 i IEC 60898-1 i sa prekidnom moći od 6kA su predvidjeni za aplikacije kod kojih je struja kratkog spoja manja od te vrednosti. Svoju primenu nalazi kod električnih instalacija u domaćinstvima,kancelarijama, hotelima, poslovnim objektima itd.

Dimenzije Acti 9 iK60 serije minijaturnih automatskih prekidača su standardne i montaža je vrlo laka i jednostavna, na DIN šinu.

U ponudi serije Acti 9 iK60 nalaze se jednopolni i tropolni automatski prekidači, kolokvijalno nazvani automatski osigurači. Raspon nominalnih struja je od 2A, do 63A, a na raspolaganju su krive okidanja B i C.

Ono po čemu se razlikuje serija Acti 9 iK60 u odnosu na industrijske jeste nedostatak indikacije pozicije kontakta i lokalne signalizacije koje ukazuju na to da li je automatski prekidač u spuštenom položaju iz razloga okidanja, ili reagovanja operatera

Ono što će korisnicima Acti 9 iK60 serije biti posebo interesantno je da je ova serija bez obzira na pristupačnu cenu vrlo kvalitetna, pouzdanaa i izdržljiva  i da mehanička i električna trajnost iznosi čaak do 20000 ciklusa a u tu je i garancija duga čak 18 meseci.

U ponudi serije Acti 9 iK60 nalaze se jednopolni i tropolni automatski prekidači, kolokvijalno nazvani automatski osigurači i namenjena je niskonaponskom finalnom razvodu u komercijalnim objektima.

Acti 9 iK60 serija minijaturnih automatskih prekidača se nalazi medju najboljim i najprodavaanijim prekidačima na našem tržištu u segmentu neindustrijskih instalacija i svakako je pravi izbor za Vas.

string(0) ""
string(0) ""