Automatski osigurači K60N C jednopolni

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brendovi
Tip
Kolekcije
Cena
9 proizvoda
Pročitajte

Acti 9 iK60 je ekonomična serija minijaturnih automatskih prekidača namenjena stambenim i poslovnim objektima

Acti 9 iK60 serija minijaturnih automatskih prekidača je svojom cenom koja je niža od cene industrijskih minijaturnih automatskih prekidača serije iC60 vrlo konkurentna ostalim proizvodjačima.

Izradjena od vrlo kvalitetnih materijala Acti 9 iK60 serija zadovoljava sve propisane standarde kao što su IEC 60947-2 i IEC 60898-1 i sa prekidnom moći od 6kA su predvidjeni za aplikacije kod kojih je struja kratkog spoja manja od te vrednosti. Svoju primenu nalazi kod električnih instalacija u domaćinstvima,kancelarijama, hotelima, poslovnim objektima itd.

Dimenzije Acti 9 iK60 serije minijaturnih automatskih prekidača su standardne i montaža je vrlo laka i jednostavna, na DIN šinu.

U ponudi serije Acti 9 iK60 nalaze se jednopolni i tropolni automatski prekidači, kolokvijalno nazvani automatski osigurači. Raspon nominalnih struja je od 2A, do 63A, a na raspolaganju su krive okidanja B i C.

Ono po čemu se razlikuje serija Acti 9 iK60 u odnosu na industrijske jeste nedostatak indikacije pozicije kontakta i lokalne signalizacije koje ukazuju na to da li je automatski prekidač u spuštenom položaju iz razloga okidanja, ili reagovanja operatera

Ono što će korisnicima Acti 9 iK60 serije biti posebo interesantno je da je ova serija bez obzira na pristupačnu cenu vrlo kvalitetna, pouzdanaa i izdržljiva  i da mehanička i električna trajnost iznosi čaak do 20000 ciklusa a u tu je i garancija duga čak 18 meseci.

U ponudi serije Acti 9 iK60 nalaze se jednopolni i tropolni automatski prekidači, kolokvijalno nazvani automatski osigurači i namenjena je niskonaponskom finalnom razvodu u komercijalnim objektima.

Acti 9 iK60 serija minijaturnih automatskih prekidača se nalazi medju najboljim i najprodavaanijim prekidačima na našem tržištu u segmentu neindustrijskih instalacija i svakako je pravi izbor za Vas.