Unica modularni prekidači, utičnice i dekorativni ramovi

po strani
Resetujte filtere
Brendovi
Tip
Prikažite više
Materijal
Boja
Kolekcije
Cena
317 proizvoda
Pročitajte

Zamislite da su Vam potrebne sve tehničke mogućnosti i uređaji dostupni u Vašem domu. Program Unica proizvoda će sigurno pokriti svaki deo Vaših potreba. Budite uvereni, ispod atraktivne površine svih Unica proizvoda, krije se vrhunski kvalitet Napravite izbor, priključite se i uživajte Dom opremljen Unica programom pomaže Vam da održite pravu atmosferu u svakom trenutku. Ceo dan i celu noć. U svakom godišnjem dobu Vaš dom zna šta Vam treba, šta volite i kako da Vas dovede u dobro raspoloženje. Možete stvarati ambijent za razne prilike i vratiti ga u prvobitno stanje jednostavnim pritiskom na dugme Bez imalo muke Iskoristite energiju na najbolji mogući način!

Sačuvano u omiljne
MGU2.002.559 Dekor.ram(2m) krem/sl.kost
91,00 RSD
Sačuvano u omiljne
MGU2.002.859 Dek.ram (2m) krem/bela
131,00 RSD
Sačuvano u omiljne
MGU2.702.16 Dekor.ram jednos. stone
179,00 RSD
Sačuvano u omiljne
MGU2.702.17 Dekor.ram jedn.urbano verde
181,00 RSD
Sačuvano u omiljne
MGU2.702.25 Dekor.ram jednos.sl.kost
182,00 RSD
Pročitajte

Više od modularnog, Unica predstavlja realan i kompletan fleksibilni asortiman galanterije. Prilagođena je potrebama tržišta bez obzira na standarde zemlje i navike pri ugradnji (različiti prekidači, priključci koji se pričvršćuju ili ne pričvršćuju vijkom, višestandardne utičnice itd.). Sa više od 150 električnih i elektronskih funkcija za kontrolu svetla, utičnica, VDI, signalizacije, zaštite, uštede energije u bežičnim sistemima, Unica nudi najširi opseg rešenja, od tradicionalnih do najnaprednijih. Visoko stilizovani dizajn najviše klase i vrhunska završna obrada omogućavaju Unica modularnoj seriji da svakom okruženju daje otmenost. Sa završnom obradom u beloj ili bež boji, u aluminijumu ili grafitu, kao i širokom paletom boja dekorativnih ramova Unica modularna serija je najbolje rešenje u poslovima renoviranja kao i u luksuznim objektima.

Unica Class: Minimalistički dizajn zasnovan na autentičnim materijalima koji donose prirodu direktno u Vaš dom. Sa izborom od 9 završnih obrada od jednostrukih do četvorostrukih ramova, Unica Class se može montirati kako horizontalno, tako i vertikalno i dostupna je u završnoj obradi u boji aluminijuma ili grafita.

Unica Top: Pruža jednake prednosti fleksibilnosti i raznolikosti Unica programa dodajući nivo elegancije i luksuza. Unica Top uključuje široku ponudu različitih funkcija sa završnom obradom u boji aluminijuma ili grafita koja je kompletirana ukrasnim okvirima izrađenim od različitih tipova drveta (4 boje) i metala (10 boja). Unica Top idealno je rešenje za opremanje luksuznih poslovnih i stambenih prostora..

Unica Plus: Prefinjeni program u višem segmentu. Dekorativni okviri dostupni u 20 različitih boja za savremene enterijere.
 

Unica Quadro: Nudi moderan i neutralan dizajn. Unica Quadro je zasnovana na konceptu jednostavnih linija. Ponuda proizvoda u 14 boja dekorativnih ramova, dok su mehanizmi dostupni u beloj i krem boji.

Unica Allegro: Atraktivan program za italijanske kutije sa 1 do 6 modula. Dekorativni ramovi su dostupni u 12 različitih boja

Unica Basic: Jednostavan program, dizajniran za osnovnu primenu sa završnom obradom u beloj ili krem boji.

string(0) ""
string(0) ""