Dekorativni ramovi Unica Plus Beli medjuram

po strani
Resetujte filtere
Brendovi
Tip
Materijal
Kolekcije
Cena
71 proizvoda
Pročitajte

Zamislite da su Vam potrebne sve tehničke mogućnosti i uređaji dostupni u Vašem domu. Program Unica proizvoda će sigurno pokriti svaki deo Vaših potreba. Budite uvereni, ispod atraktivne površine svih Unica proizvoda, krije se vrhunski kvalitet Napravite izbor, priključite se i uživajte Dom opremljen Unica programom pomaže Vam da održite pravu atmosferu u svakom trenutku. Ceo dan i celu noć. U svakom godišnjem dobu Vaš dom zna šta Vam treba, šta volite i kako da Vas dovede u dobro raspoloženje. Možete stvarati ambijent za razne prilike i vratiti ga u prvobitno stanje jednostavnim pritiskom na dugme Bez imalo muke Iskoristite energiju na najbolji mogući način!

Sačuvano u omiljne
MGU2.002.859 Dek.ram (2m) krem/bela
131,00 RSD
Pročitajte

Više od modularnog, Unica predstavlja realan i kompletan fleksibilni asortiman galanterije. Prilagođena je potrebama tržišta bez obzira na standarde zemlje i navike pri ugradnji (različiti prekidači, priključci koji se pričvršćuju ili ne pričvršćuju vijkom, višestandardne utičnice itd.). Sa više od 150 električnih i elektronskih funkcija za kontrolu svetla, utičnica, VDI, signalizacije, zaštite, uštede energije u bežičnim sistemima, Unica nudi najširi opseg rešenja, od tradicionalnih do najnaprednijih. Visoko stilizovani dizajn najviše klase i vrhunska završna obrada omogućavaju Unica modularnoj seriji da svakom okruženju daje otmenost. Sa završnom obradom u beloj ili bež boji, u aluminijumu ili grafitu, kao i širokom paletom boja dekorativnih ramova Unica modularna serija je najbolje rešenje u poslovima renoviranja kao i u luksuznim objektima.

Unica Plus: Prefinjeni program u višem segmentu. Dekorativni okviri dostupni u 20 različitih boja za savremene enterijere

string(0) ""
string(0) ""