Spratne table Tehnoplast

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brendovi
Tip
Kolekcije
Cena
67 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Tabla nazidna jednoredna N12-ALFA
1.296,00 RSD
Sačuvano u omiljne
TABLA NAZIDNA N4-D
1.210,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tabla nazidna dvoredna N24-ALFA
1.798,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tabla nazidna N12 C
1.296,00 RSD
Sačuvano u omiljne
TABLA NAZIDNA N2 A
178,00 RSD
Sačuvano u omiljne
TABLA NAZIDNA N8 D
1.490,00 RSD
Sačuvano u omiljne
TABLA NAZIDNA N12 D
2.516,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tabla nazidna N18 C
1.571,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tabla nazidna N3 A
259,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tabla nazidna troredna N36-ALFA
2.311,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tabla nazidna jednoredna N18 D
2.803,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tabla nazidna N24 C
1.798,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tabla nazidna N36 C
2.311,00 RSD
Sačuvano u omiljne
TABLA NAZIDNA N36 D
5.540,00 RSD
Pročitajte

Razvodne table serije ALFA namenjene su za unutrašnju upotrebu. Materijal kućišta i maske je Acryonitrile Butadiene Styrene(ABS) koji se odlikuje sjajnim izgledom, čvrstoćom i elstičnošću, dok je materijal vrata Polycarbonte (PC) kojeg odlikuju izuzetna mehanička otpornost na udar i veliki broj hemikalija, veća providnost i UV stabilnost. Razvodne kutije su kompletno opremljene svim delovima za montažu.

Ugradne razvodne table Serije E i F namenjene su za unutrašnju upotrebu sa mogućnošću ugradje na gipsane (KNAUF) i standardne zidove. E serija se proizvodi sa metalnim ramom i metalnim vratima u veličinama od 1-5 redova za maksimalno 70 osigurača. F serija se proizvodi sa plastičnim ramom i plastičnim vratima u beloj ili providnoj varijanti u veličinama os 1 do 3 reda.

Nadgradne razvodne table Serije D su u IP65 zaštiti i pogodne su za unutrašnju i spoljašnju montažu. Primenjuju se na mestima gde je potrebna zaštita od kiše, vlage, vode, zatim prašine i svuda gde postoji velika razlika u temperaturi i gde se zbog toga stvara kondenzovana vlaga. To su podrumi, garaže, zatvoreni bazeni, otvoreni bazeni i kupališta, industrijska postrojenja, fotonaponska postrojenja i bilo koji otvoren prostor.

Razvodne table Serije C namenjene su za unutrašnju upotrebu. Materijal od kog se proizvode je Acryonitrile Butadiene Styrene(ABS), sjajnog izgleda i veoma dobrih mehaničkih osobina od kojih se izdvajajau elastičnost i čvrstoća. ABS se smatra superiornm zbog svoje žilavosti,čvrstoće,blistavo sjajne površine i elektro izolacionih sposobnosti. Razvodne table kompletno su opremljene svim potrebnim delovima za montažu. Proizvode se u obe varijante odnosno za montažu u zid i na zid.

Dolaskom novih tehnologija potrebno je ugraditi multimedijalnu i komunikacijsku opremu. Nadzidne IT razvodne table nastale su od postojeće Seije C kao i uzidne IT razvodne table nastale od postojećih Serija E i F. IT razvodne kutije Serije C montiraju se na zid i takodje se mogu montirati jedna do druge ili jedna ispod druge bez upotrebe specijalnih konektora. Uzidne IT razvodne Serije E i F table sadrže neophodne delove za ugradnju IT opreme, ne zauzimaju puno prostora, optički su diskretne i u kombinaciji sa standardnim ravodnim tablama obezbedjuju jedinstveno rešenje. Pomoću specijalnih konektora moguće je spojiti dva kućišta, vertikalno ili horizontalno, u zavisnosti od zahteva krajnjih korisnika i konfiguracije objekta.

Serija COMBO dolazi kao spremna za instalaciju u šest različitih konfiguracija, počev od 3-redne kutije saa jednom DIN šinom za 14 modula i montažnom pločom za IT opremu, do 5-redne razvodne kutije sa tri DIN šine za 42 modula i montažnom pločom za IT opremu. Ovakvo rešenje štedi prostor, smeštajući svu opremu kako energetsku tako i komunikacionu (IT) u jednu razvodnu kutiju. Dobra razvodna tabla sa integrisanim rešenjem doprinosi većem konforu stanovanja.