Dekorativni ramovi Unica Class

po strani
Resetujte filtere
Brendovi
Tip
Kolekcije
Cena
2 proizvoda
Pročitajte

Izbor Unica Top je kao što zvuči. Top izbor! Najbolje što Vam možemo ponuditi, uključujući udobnost, sigurnost, komunikacije, uštedu energije, plemenite materijale Daje koordinirani pristup, sa poboljšanom jednostavnošću spolja i jednostavnom, snažnom mogućnošću unutra. Briga o detaljima je važna kako bismo napravili odličan rezultat. Unica Top je napravljena da traje i ostavi dugotrajan utisak. Moderan život nas tera da se okrenemo prirodi, da se vratimo korenima, izvornim elementima koji čine svet oko nas. Zamislite pogled na okean, na nepreglednu pustinju, zamislite kakav je osećaj držati u ruci komad odlomljenog kamena Unica Class dekorativni ramovi unose eleganciju kamena, lepotu i sjaj kristala, i mnoge druge senzacije u Vaš svet Pustite prirodu u Vaš dom!

Pročitajte

Više od modularnog, Unica predstavlja realan i kompletan fleksibilni asortiman galanterije. Prilagođena je potrebama tržišta bez obzira na standarde zemlje i navike pri ugradnji (različiti prekidači, priključci koji se pričvršćuju ili ne pričvršćuju vijkom, višestandardne utičnice itd.). Sa više od 150 električnih i elektronskih funkcija za kontrolu svetla, utičnica, VDI, signalizacije, zaštite, uštede energije u bežičnim sistemima, Unica nudi najširi opseg rešenja, od tradicionalnih do najnaprednijih. Visoko stilizovani dizajn najviše klase i vrhunska završna obrada omogućavaju Unica modularnoj seriji da svakom okruženju daje otmenost. Sa završnom obradom u beloj ili bež boji, u aluminijumu ili grafitu, kao i širokom paletom boja dekorativnih ramova Unica modularna serija je najbolje rešenje u poslovima renoviranja kao i u luksuznim objektima.

Unica Class: Minimalistički dizajn zasnovan na autentičnim materijalima koji donose prirodu direktno u Vaš dom. Sa izborom od 9 završnih obrada od jednostrukih do četvorostrukih ramova, Unica Class se može montirati kako horizontalno, tako i vertikalno i dostupna je u završnoj obradi u boji aluminijuma ili grafita.

string(0) ""
string(0) ""