Spratne table Schneider Electric

po strani
Resetujte filtere
Brendovi
Tip
Kolekcije
Cena
59 proizvoda
Pročitajte

Više od 25 godina kompanija Schneider Electric proizvodi kontrolne i niskonaponske razvodne table, testirane i u skladu sa standardima. Jednostavna i funkcionalna rešenja koja udovoljavaju glavnim zahtevima uslužnih sektora i industrijskih instalacija: kontinuitet usluge, sigurnost osoblja i opreme, kontrola troškova i rokova isporuke . Jasno organizovane funkcionalne jedinice, izdašne kablovske površine, brze veze, uređaji koje je lako zameniti ili dodati,... sve funkcije su kombinovane kako bi se olakšao rad izvođača. Sve komponente razvodnih tabli Schneider Electric (uređaji, sabirnice, razdelni blokovi itd.) su dizajnirane za zajednički rad i pružaju optimizovane performanse. Rešenja kompanije Schneider Electric dizajnirana su tako da se nadogradnja sistema može izvršiti u bilo kom trenutku. Modularnost rešenja omogućava promene u poslednjem trenutku: uređaji se mogu menjati ili dodavati jednostavno, bez gubitka vremena

Sačuvano u omiljne
13178 RAZ.TABLA (5MOD), 2 OTVORA
4.000,00 RSD
Sačuvano u omiljne
13179 RAZ.TABLA (8MOD), 4 OTVORA
5.158,00 RSD
Sačuvano u omiljne
13180 Višenam. orm. kaedra (12)mod.
7.124,00 RSD
Sačuvano u omiljne
13181 RAZ.TABLA (12MOD), 6 OTV.
9.480,00 RSD
Sačuvano u omiljne
13182 Raz.tabla (18mod) 8 otvora
12.713,00 RSD
Sačuvano u omiljne
10502 Metalni nosač za orman kaedra
10.924,00 RSD
Sačuvano u omiljne
13138 Ploča 90x100 za 3x22 elemente
393,00 RSD
Sačuvano u omiljne
EZ9E112P2F Ugradna tabla 12M puna vrata
1.448,00 RSD
Sačuvano u omiljne
EZ9E118P2F Ugradna tabla 18M puna vrata
1.884,00 RSD
Sačuvano u omiljne
EZ9E312P2S Nazidna tabla 36M puna vrata
2.899,00 RSD
Sačuvano u omiljne
MIP22112S Tabla RT-12 ugradna zatam.vrat...
2.022,00 RSD
Sačuvano u omiljne
MIP22118S Tabla RT-18 ugradna zatam.vrat...
2.831,00 RSD
Pročitajte

Easy pragma razvodne table služe za instalaciju opreme na"DIN" šinu u stambenim objektima. Na raspolaganju su Vam modeli od 1 do 3 reda, sa kapacitetom 8 do 18 modula po redu. Moderan dizajn i jednostavnost ugradnje kao i vrlo pristupačna cena čine Easy Pragma razvodne table pravim izborom za Vas.

Mini Pragma predstavlja srce električne instalacije. U nju se smešta Schneider Electric modularna zaštitno-kontrolna oprema. Širok asortiman razvodnih tabli zadovoljiće svaku Vašu potrebu. Na raspolaganju su Vam modeli od 1 do 3 reda, sa kapacitetom 4 do 18 modula po redu. Atraktivan izgled prema želji korisnika: Ugradna Mini Pragma je dostupna u pet boja: BelaBežGarnet crvenaMetalik siva i Pistaći zelena. Oblici i boje su usklađeni sa priljučnom opremom iz Unica programa (utičnice, prekidači,...).

Pragma serija razvodnih tabli predstavlja savršen sklad između jednostavnosti, robusnosti i stila. Jednostavnost ugradnje, velika površina za smeštaj kablova sa strane i između šina, pojedinačni paneli prilagođeni višeslojnim šinama, uklonjivi okvir, prilagodljivi priključni blokovi za brzo povezivanje, ... Instalacija nikada nije bila tako jednostavna i u zavisnosti od potrebe kućišta se mogu ugradjivati horizontalno i vertikalno. Robusne komponente serije Pragma su dizajnirana da traju, poseduju vrhunski stil i završnu obradu i omogućavaju ovoj seriji jako široku primenu, od stanova, poslovnog prostora, hotela do industrijskih postrojenja. Vrata mogu biti neprozirna ili prozirna a okvir titanijum bele ili metalik sive boje. Takođe se može prilagoditi krajnjim kupcima: može se implementirati logotip kompanije itd Stručno kombinujući pouzdanost sa atraktivnim dizajnom robusna modularna kućišta serije Pragma pružaju jednostavno, efikasno i estetski ugodno rešenje za poslovne i vrhunske stambene zgrade.

Kaedra je najbolje rešenje za kompletnu instalaciju sa 3 kombinovane osnovne funkcije: razvoda, napajanja i upravljanja električnom energijom. Kaedra ponuda zaista omogućava uštedu vremena i veliku fleksibilnost. Kompletna ponuda višenamenskih vodootpornih ormana sa 5 do 72 modula koji kombinuju stil i robusnost za zaštitne i upravljačke modularne uređaje za industrijske utičnice/utikače za nemodularne rastavljače sa ili bez interfejsa. Kaedra predstavlja idealan izbor za korisnike zbog svoje velike prilagodljivosti i svojih izvanrednih mogućnosti za kombinovanje i međusobno povezivanje Jednostavna instalacija svih tipova uređaja u robusnom ormanu sa visokim stepenom IP zaštite: modularni i nemodularni rastavljači, industrijske utičnice, tasteri...Ponuda prilagođena svim tipovima instalacije: vertikalno i horizontalno spajanje ormana, širok višenamenski opseg i garantovana vodootpornost. Kaedra je stoga sveobuhvatno i idealno rešenje za ugradnju svih Schneider Electric uređaja koji uključuju sigurnost, funkcionalnost, ergonomiju i atraktivan dizajn

string(0) ""
string(0) ""