Easy Styl dekorativni ramovi Drvo

po strani
Resetujte filtere
Brendovi
Tip
Materijal
Kolekcije
Cena
24 proizvoda
Pročitajte

Linija Easy Styl na prelep način spaja formu i funkcionalnost, pružajući kvalitetna rešenja za svačiji ukus. Modularni dizajn linije Easy Styl pokriva široku lepezu primena i funkcija, sa najviše sedam modula po okviru. Sve je zaokruženo kvalitetnom izradom. Nikada nije bilo lakše zadovoljiti potrebe klijenata u pogledu električnih instalacija, ispraćeno dizajnom koji se najbolje uklapa u njihov stil. Od stambenih do poslovnih i svih drugih tipova zgrada – sveobuhvatan asortiman prekidača, utičnica, regulatora jačine svetla i priključnica za medijski sadržaj iz linije Easy Styl omogućava Vam da za svaki prostor pronađete pravo rešenje. Nova linija električne opreme Easy Styl nudi utičnice i modularne prekidače koji izdižu Vaše domove na viši nivo. Svaki prekidač prelepog dizajna sa svedenim linijama osigurava nesmetan rad i visok stepen zaštite od neočekivanih strujnih udara.

Pročitajte

Linija električne opreme i dekorativnih maski Easy Styl na besprekoran način objedinjuje formu i funkcionalnost, pružajući kvalitetna rešenja za svačiji ukus. Easy Styl spaja svedeni dizajn sa tehnologijom lakog povezivanja i osmišljena je za sve vrste zgrada i ličnih ukusa. Dizajnirani u savremenom stilu  i čvrsti dekorativni ramovi, uz izbor od šest boja i dva stila, savršeno se uklapaju u svaki prostor. Na raspolaganju su vam dva stila Mode i Flat u šest različitih boja: bela, krem, srebrna, dim siva, metalik crna i metalik bež.

Za najsmelije projekte na raspolaganju vam je široka paleta proizvoda sa prefinjenom završnom obradom, kao što su staklo, nerđajući čelik ili drvo, koji će savršeno zadovoljiti estetske zahteve. Stakleni dekorativni ramovi su dostupni u četiri boje i dve boje medjurama: bela sa hrom medjuramom, bela sa crnim medjuramom, plava sa hrom medjuramom, braon sa hrom medjuramom i crna sa hrom medjuramom. Dekorativne ramovi od nerdjajućeg čelika su dostupni u tri boje i dve boje medjurama: srebrna sa hrom medjuramom, srebrna sa crnim medjuramom, bronza sa hrom medjuramom i crna sa hrom medjuramom. Drveni dekorativni ramovi su dostupni u tri varijeteta i dve boje medjurama: bambus sa hrom medjuramom, bambus sa bež medjuramom, orah sa hrom medjuramom, orah sa bež medjuramom, venge sa hrom medjuramom i venge sa bež medjuramom.

string(0) ""
string(0) ""