Razvodne table Kaedra

po strani
Resetujte filtere
Brendovi
Tip
Kolekcije
Cena
12 proizvoda
Pročitajte

Više od 25 godina kompanija Schneider Electric proizvodi kontrolne i niskonaponske razvodne table, testirane i u skladu sa standardima. Jednostavna i funkcionalna rešenja koja udovoljavaju glavnim zahtevima uslužnih sektora i industrijskih instalacija: kontinuitet usluge, sigurnost osoblja i opreme, kontrola troškova i rokova isporuke . Jasno organizovane funkcionalne jedinice, izdašne kablovske površine, brze veze, uređaji koje je lako zameniti ili dodati,... sve funkcije su kombinovane kako bi se olakšao rad izvođača. Sve komponente razvodnih tabli Schneider Electric (uređaji, sabirnice, razdelni blokovi itd.) su dizajnirane za zajednički rad i pružaju optimizovane performanse. Rešenja kompanije Schneider Electric dizajnirana su tako da se nadogradnja sistema može izvršiti u bilo kom trenutku. Modularnost rešenja omogućava promene u poslednjem trenutku: uređaji se mogu menjati ili dodavati jednostavno, bez gubitka vremena.

Sačuvano u omiljne
13178 RAZ.TABLA (5MOD), 2 OTVORA
4.000,00 RSD
Sačuvano u omiljne
13179 RAZ.TABLA (8MOD), 4 OTVORA
5.158,00 RSD
Sačuvano u omiljne
13180 Višenam. orm. kaedra (12)mod.
7.124,00 RSD
Sačuvano u omiljne
13181 RAZ.TABLA (12MOD), 6 OTV.
9.480,00 RSD
Sačuvano u omiljne
13182 Raz.tabla (18mod) 8 otvora
12.713,00 RSD
Sačuvano u omiljne
10502 Metalni nosač za orman kaedra
10.924,00 RSD
Sačuvano u omiljne
13138 Ploča 90x100 za 3x22 elemente
393,00 RSD
Sačuvano u omiljne
13191 Višen.orman kaedra 5 modula
6.466,00 RSD
Pročitajte

Kaedra je najbolje rešenje za kompletnu instalaciju sa 3 kombinovane osnovne funkcije: razvoda, napajanja i upravljanja električnom energijom. Kaedra ponuda zaista omogućava uštedu vremena i veliku fleksibilnost. Kompletna ponuda višenamenskih vodootpornih ormana sa 5 do 72 modula koji kombinuju stil i robusnost za zaštitne i upravljačke modularne uređaje za industrijske utičnice/utikače za nemodularne rastavljače sa ili bez interfejsa. Kaedra predstavlja idealan izbor za korisnike zbog svoje velike prilagodljivosti i svojih izvanrednih mogućnosti za kombinovanje i međusobno povezivanje Jednostavna instalacija svih tipova uređaja u robusnom ormanu sa visokim stepenom IP zaštite: modularni i nemodularni rastavljači, industrijske utičnice, tasteri...Ponuda prilagođena svim tipovima instalacije: vertikalno i horizontalno spajanje ormana, širok višenamenski opseg i garantovana vodootpornost. Kaedra je stoga sveobuhvatno i idealno rešenje za ugradnju svih Schneider Electric uređaja koji uključuju sigurnost, funkcionalnost, ergonomiju i atraktivan dizajn

-Komforne za rad, nude jako veliki kablovski prostor

-Moderan zaobljeni oblik čini ovu tablu idealnom za upotrebu i na vidljivim mestima

-Jednostavna montaža modularnih uredjaja, utičnica, signalnih lampica itd

-Kaedra ormani su posebno razvijeni za Pratika program industrijskih priključnica i utikača

-Robusno kućište napravljeno od vrlo izdržljivih materijala omogućava montažu u otežanim uslovima

-IP65 Stepen zaštite čini ovu tablu idealnom za spoljnju montažu i montažu u uslovima velike vlage (otvoreni i zatvoreni bazeni itd)

string(0) ""
string(0) ""