Unica modularni prekidači, utičnice i dekorativni ramovi

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brendovi
Tip
Prikažite više
Materijal
Boja
Kolekcije
Cena
296 proizvoda
Sačuvano u omiljne
MGU2.702.16 Dekor.ram jednos. stone
186,00 RSD
Sačuvano u omiljne
MGU2.702.17 Dekor.ram jedn.urbano verde
188,00 RSD
Sačuvano u omiljne
MGU2.702.25 Dekor.ram jednos.sl.kost
189,00 RSD
Sačuvano u omiljne
MGU3.107T.18 Tast.za roletne 10A,sa šr.beli
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
MGU3.107T.25 Taster za roletne 10A sa šr.sl.ko.
1.198,00 RSD
Pročitajte

Više od modularnog, Unica predstavlja realan i kompletan fleksibilni asortiman galanterije. Prilagođena je potrebama tržišta bez obzira na standarde zemlje i navike pri ugradnji (različiti prekidači, priključci koji se pričvršćuju ili ne pričvršćuju vijkom, višestandardne utičnice itd.). Sa više od 150 električnih i elektronskih funkcija za kontrolu svetla, utičnica, VDI, signalizacije, zaštite, uštede energije u bežičnim sistemima, Unica nudi najširi opseg rešenja, od tradicionalnih do najnaprednijih. Visoko stilizovani dizajn najviše klase i vrhunska završna obrada omogućavaju Unica modularnoj seriji da svakom okruženju daje otmenost. Sa završnom obradom u beloj ili bež boji, u aluminijumu ili grafitu, kao i širokom paletom boja dekorativnih ramova Unica modularna serija je najbolje rešenje u poslovima renoviranja kao i u luksuznim objektima.

Unica Class: Minimalistički dizajn zasnovan na autentičnim materijalima koji donose prirodu direktno u Vaš dom. Sa izborom od 9 završnih obrada od jednostrukih do četvorostrukih ramova, Unica Class se može montirati kako horizontalno, tako i vertikalno i dostupna je u završnoj obradi u boji aluminijuma ili grafita.

Unica Top: Pruža jednake prednosti fleksibilnosti i raznolikosti Unica programa dodajući nivo elegancije i luksuza. Unica Top uključuje široku ponudu različitih funkcija sa završnom obradom u boji aluminijuma ili grafita koja je kompletirana ukrasnim okvirima izrađenim od različitih tipova drveta (4 boje) i metala (10 boja). Unica Top idealno je rešenje za opremanje luksuznih poslovnih i stambenih prostora..

Unica Plus: Prefinjeni program u višem segmentu. Dekorativni okviri dostupni u 20 različitih boja za savremene enterijere.
 

Unica Quadro: Nudi moderan i neutralan dizajn. Unica Quadro je zasnovana na konceptu jednostavnih linija. Ponuda proizvoda u 14 boja dekorativnih ramova, dok su mehanizmi dostupni u beloj i krem boji.

Unica Allegro: Atraktivan program za italijanske kutije sa 1 do 6 modula. Dekorativni ramovi su dostupni u 12 različitih boja

Unica Basic: Jednostavan program, dizajniran za osnovnu primenu sa završnom obradom u beloj ili krem boji.