Aktuelnosti
28.07.2023.

Termovizijske kamere za termičku industrijsku inspekciju InfiRay

IRai Technologi se koncentriše na razvoj infracrvenih termalnih tehnologija i proizvodnju relevantnih proizvoda, sa potpuno nezavisnim pravima intelektualne svojine. IRai je posvećen pružanju profesionalnim i konkurentnim proizvodima i rešenjima za infracrveno termalno snimanje, globalnim kupcima. Glavni proizvodi uključuju IRFPA detektore, termovizijske module i terminalne termalne kamere i kamere.

Pošto osoblje za istraživanje i razvoj čini 48% svih zaposlenih, odobreno je i prihvaćeno 2030 projekata intelektualne svojine u smisluIRai: 1299 patentiranih tehnologija odobrenih i prihvaćenih u Kini (uključujući one za čipove sa integrisanim kolom, dizajn MEMS senzora i proizvodnja, Matrik IV algoritmi slike i AI-Temp precizni algoritmi merenja temperature, IR-Pilot AI infracrveno rešenje za pametnu vožnju, itd.); 278 prijava žigova u Kini; 47 patenata i prijava patenata u inostranstvu; 133 prijave za žigove u inostranstvu; 215 autorska prava na softver; i 58 dizajna rasporeda integrisanih kola.

IRai proizvodi su primenjeni u različitim oblastima, uključujući industrijsku termografiju, noćno snimanje na otvorenom, veštačku inteligenciju, automatsku vožnju, bezbednost i kontrolu požara.

Iz naše bogate ponude izdvajamo C200, P200 i M200 seriju termovizijskih kamera.

Za više informacija o tehničkim karakteristikama kao i o rokovima isporuke i cenama molimo vas pozovite.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

28.
Aug.
2023.
Aktuelnosti
PrismaSeT S Metalni ormani za zidnu montažu, za razvodne table do 160 A dizajnirani da integrišu Schneider Electric opremu
07.
Jun.
2023.
Aktuelnosti
Pronađi rešenje za punjenje električnog vozila koje najbolje odgovara tvom domu uz Evlink Home stanice za punjenje
08.
Jun.
2022.
Aktuelnosti
Uspešnom Unica dizajnu smo dali značajnu promenu i napravili smo proizvode u novim bojama i materijalama, koji se uklapaju u svaki enterijer.