Aktuelnosti
28.07.2023.

Termovizijske kamere za termičku industrijsku inspekciju InfiRay

IRai Technologi se koncentriše na razvoj infracrvenih termalnih tehnologija i proizvodnju relevantnih proizvoda, sa potpuno nezavisnim pravima intelektualne svojine. IRai je posvećen pružanju profesionalnim i konkurentnim proizvodima i rešenjima za infracrveno termalno snimanje, globalnim kupcima. Glavni proizvodi uključuju IRFPA detektore, termovizijske module i terminalne termalne kamere i kamere.

Pošto osoblje za istraživanje i razvoj čini 48% svih zaposlenih, odobreno je i prihvaćeno 2030 projekata intelektualne svojine u smisluIRai: 1299 patentiranih tehnologija odobrenih i prihvaćenih u Kini (uključujući one za čipove sa integrisanim kolom, dizajn MEMS senzora i proizvodnja, Matrik IV algoritmi slike i AI-Temp precizni algoritmi merenja temperature, IR-Pilot AI infracrveno rešenje za pametnu vožnju, itd.); 278 prijava žigova u Kini; 47 patenata i prijava patenata u inostranstvu; 133 prijave za žigove u inostranstvu; 215 autorska prava na softver; i 58 dizajna rasporeda integrisanih kola.

IRai proizvodi su primenjeni u različitim oblastima, uključujući industrijsku termografiju, noćno snimanje na otvorenom, veštačku inteligenciju, automatsku vožnju, bezbednost i kontrolu požara.

Iz naše bogate ponude izdvajamo C200, P200 i M200 seriju termovizijskih kamera.

Za više informacija o tehničkim karakteristikama kao i o rokovima isporuke i cenama molimo vas pozovite.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

17.
Oct.
2023.
Aktuelnosti
Vreme je za zamenu starih prekidača. Predstavljamo vam dobro poznati Schneider Electric program Unica u potpuno novom ruhu. 
16.
Oct.
2023.
Aktuelnosti
Razlika između LED i običnih sijalica je ogromna: LED sijalice vam mogu uštedeti novac svake godine dok pružaju više svetla od t...
11.
Oct.
2023.
Aktuelnosti
Easy9 EU su spratne table savremenog dizajna koje se savršeno uklapaju sa okruženjem bilo da je u pitanju stambeni objekat, hotelska so...