Aktuelnosti
08.06.2022.

Nova Unica Privlačan i jednostavan dizajn, prilagođen za budućnost

Ponuda uređaja za ožičenje prilagođena svakodnevnim potrebama

Kvalitetno izrađeni uređaji za ožičenje obogaćuju svakodnevni život. Novi asortiman prekidača i utičnica Unica, s različitim stilovima i funkcijama, poboljšava kvalitet dizajna enterijera i načina života.
• Estetske, ergonomske i intuitivne
• Laka ugradnja
• Osiguravaju više prostora za ožičenje
• Kompatibilne sa prethodnim sistemima
• Prilagodljive neravnim zidovima

Svakodnevna lepota

Nova Unica, u šest različitih dizajna, elegantnih oblika, u različitim bojama i izrađena od kvalitetnih materijala, osvaja srca i privlači poglede.

Svakodnevna jednostavnost

Domišljat dizajn proizvoda s pametnim karakteristikama i modularnošću omogućava brzu instalaciju i lako postavljanje.

Svakodnevica kakvu želite

Sa širokim izborom funkcija, od osnovnih do povezivanja, Nova Unica ima fleksibilnost koja se uklapa u različite tipove projekata.

Unica Studio dekorativne maske 

Karakteristično zaobljeni Unica Studio dekorativni okviri za prekidače i utičnice lako se usklađuju s različitim vrstama enterijera, od minimalističkog do klasičnog. Jednobojne opcije obuhvataju belu, bež, boju aluminijuma i boju antracita.

Unica Stdio Color dekorativne maske

Sa devet boja – od mekih i svetlih do odvažnih i živahnih, savršeni su za uređenje svih enterijera. Zahvaljujući modernom obliku i glatkoj zaobljenoj površini, Unica Studio Color utičnice i prekidači u boji se usklađuju u svaki enterijer.

Unica Studio Metal dekorativne maske

Prekidači i utičnice nove Unica Studio Metal linije dekorativnih okvira metalnih boja odličan je izbor za enterijere sa odvažnim, modernim izgledom. Ovaj asortiman obuhvata pet ultramodernih metalnih završnih obrada koje kombinuju kvalitet i izdržljivost sa elegantnim dizajnom.

Unica Pro dekorativne maske

Dekorativni okviri Unica Pro savršena su ravnoteža stila i funkcionalnosti. Prepoznatljivim dizajnom s prozirnim prstenom oko dekorativnih okvira svaki zid čine posebnim.

Unica Pure dekorativne maske

Kada tražite eleganciju i prefinjenost, Unica Pure jedini je izbor. U ponudi s okvirima proizvedenih od vrhunskih materijala – drveta, kamena, stakla, gume i termoplastike visoke učinkovitosti – pruža vam širok asortiman uređaja odgovarajućih za vrhunske enterijere.

Pojednostavljena instalacija linije proizvoda Nova Unica

• Svi novi Unica mehanizmi prekidača i utičnica su manji od kutije, pa povezivanje postaje jednostavnije.

• Novi proizvodi olakšavaju renoviranje i nadogradnju, jer su potpuno kompatibilni sa prethodnim verzijama Unica uređaja za kabliranje.

• Prekidači i utičnice dolaze sa genijalnim funkcijama dizajna za lakšu instalaciju, uključujući veći ugao za roker, dugmad u boji i konusne vođice levka ulaznih kablova.

• Spoljne ploče su projektovane da stanu blizu zida, čak i ako je površina neravnomerna.

• Kompatabilna sa OptiLine45 instalaconim sistemima, priključak na klik

Primene nove linije Unica proizvoda za ožičenje

Rezidencijalni segment

Različiti ljudi imaju različite potrebe u svojim domovi, bilo da je reč o poznavaocima umetnosti, minimalistima ili obožavaocima tehnologije. Asortiman Nova Unica obuhvata stilove i funkcije za upotpunjavanje doma u skladu sa vašim željama.

Komercijalni segment

Unica odgovara na potrebe idealnog radnog prostora sa različitim funkcijama, sa inovativnim rešenjima za razvođenje kablova i električnim povezivanjem, kao i sistemom za direktnu vezu sa kanalicama. Osigurava pouzdano, fleksibilno napajanje i multimedijalni pristup svakom uglu kancelarije.

Ostali segmenti

Bilo da se radi o prodavnicama, restoranima, domovima za stara lica, Nova Unica asortiman može da pruži najbolja rešenja za sve vaše projekte. Otkrijte sve što Nova Unica može da ponudi.

Saznajte više

Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.606,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
648,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.290,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.290,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

14.
Oct.
2020.
Aktuelnosti
Napravljen da napaja uređaje male snage kao što su modem, ruter ili VOIP, kao i uređaje velike snage kao što su računar i gejming konzole
23.
Jul.
2020.
Schneiderelectric
Mureva Styl objedinjuje jednostavnost ugradnje, inovacije i dizajn koji je robustan a ipak moderan i jedinstven
23.
Jul.
2020.
Schneiderelectric
Linija Easy Styl na prelep način spaja formu i funkcionalnost, pružajući kvalitetna rešenja za svačiji ukus po neverovatno pristupačnoj ceni