Aktuelnosti
08.06.2022.

Nova Unica Privlačan i jednostavan dizajn, prilagođen za budućnost

Ponuda uređaja za ožičenje prilagođena svakodnevnim potrebama

Kvalitetno izrađeni uređaji za ožičenje obogaćuju svakodnevni život. Novi asortiman prekidača i utičnica Unica, s različitim stilovima i funkcijama, poboljšava kvalitet dizajna enterijera i načina života.
• Estetske, ergonomske i intuitivne
• Laka ugradnja
• Osiguravaju više prostora za ožičenje
• Kompatibilne sa prethodnim sistemima
• Prilagodljive neravnim zidovima

Svakodnevna lepota

Nova Unica, u šest različitih dizajna, elegantnih oblika, u različitim bojama i izrađena od kvalitetnih materijala, osvaja srca i privlači poglede.

Svakodnevna jednostavnost

Domišljat dizajn proizvoda s pametnim karakteristikama i modularnošću omogućava brzu instalaciju i lako postavljanje.

Svakodnevica kakvu želite

Sa širokim izborom funkcija, od osnovnih do povezivanja, Nova Unica ima fleksibilnost koja se uklapa u različite tipove projekata.

Unica Studio dekorativne maske 

Karakteristično zaobljeni Unica Studio dekorativni okviri za prekidače i utičnice lako se usklađuju s različitim vrstama enterijera, od minimalističkog do klasičnog. Jednobojne opcije obuhvataju belu, bež, boju aluminijuma i boju antracita.

Unica Stdio Color dekorativne maske

Sa devet boja – od mekih i svetlih do odvažnih i živahnih, savršeni su za uređenje svih enterijera. Zahvaljujući modernom obliku i glatkoj zaobljenoj površini, Unica Studio Color utičnice i prekidači u boji se usklađuju u svaki enterijer.

Unica Studio Metal dekorativne maske

Prekidači i utičnice nove Unica Studio Metal linije dekorativnih okvira metalnih boja odličan je izbor za enterijere sa odvažnim, modernim izgledom. Ovaj asortiman obuhvata pet ultramodernih metalnih završnih obrada koje kombinuju kvalitet i izdržljivost sa elegantnim dizajnom.

Unica Pro dekorativne maske

Dekorativni okviri Unica Pro savršena su ravnoteža stila i funkcionalnosti. Prepoznatljivim dizajnom s prozirnim prstenom oko dekorativnih okvira svaki zid čine posebnim.

Unica Pure dekorativne maske

Kada tražite eleganciju i prefinjenost, Unica Pure jedini je izbor. U ponudi s okvirima proizvedenih od vrhunskih materijala – drveta, kamena, stakla, gume i termoplastike visoke učinkovitosti – pruža vam širok asortiman uređaja odgovarajućih za vrhunske enterijere.

Pojednostavljena instalacija linije proizvoda Nova Unica

• Svi novi Unica mehanizmi prekidača i utičnica su manji od kutije, pa povezivanje postaje jednostavnije.

• Novi proizvodi olakšavaju renoviranje i nadogradnju, jer su potpuno kompatibilni sa prethodnim verzijama Unica uređaja za kabliranje.

• Prekidači i utičnice dolaze sa genijalnim funkcijama dizajna za lakšu instalaciju, uključujući veći ugao za roker, dugmad u boji i konusne vođice levka ulaznih kablova.

• Spoljne ploče su projektovane da stanu blizu zida, čak i ako je površina neravnomerna.

• Kompatabilna sa OptiLine45 instalaconim sistemima, priključak na klik

Primene nove linije Unica proizvoda za ožičenje

Rezidencijalni segment

Različiti ljudi imaju različite potrebe u svojim domovi, bilo da je reč o poznavaocima umetnosti, minimalistima ili obožavaocima tehnologije. Asortiman Nova Unica obuhvata stilove i funkcije za upotpunjavanje doma u skladu sa vašim željama.

Komercijalni segment

Unica odgovara na potrebe idealnog radnog prostora sa različitim funkcijama, sa inovativnim rešenjima za razvođenje kablova i električnim povezivanjem, kao i sistemom za direktnu vezu sa kanalicama. Osigurava pouzdano, fleksibilno napajanje i multimedijalni pristup svakom uglu kancelarije.

Ostali segmenti

Bilo da se radi o prodavnicama, restoranima, domovima za stara lica, Nova Unica asortiman može da pruži najbolja rešenja za sve vaše projekte. Otkrijte sve što Nova Unica može da ponudi.

Saznajte više

Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.606,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
648,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.290,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.290,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

28.
Aug.
2023.
Aktuelnosti
PrismaSeT S Metalni ormani za zidnu montažu, za razvodne table do 160 A dizajnirani da integrišu Schneider Electric opremu
28.
Jul.
2023.
Aktuelnosti
Otkrijte InfiRay termovizijske kamere visoke rezolucije koje se upotrebljavaju za električnu, mehaničku i građevinsku inspekciju. 
07.
Jun.
2023.
Aktuelnosti
Pronađi rešenje za punjenje električnog vozila koje najbolje odgovara tvom domu uz Evlink Home stanice za punjenje