Aktuelnosti
30.07.2018.

Novo U ponudi Combo i IT razvodne table

Predstavljamo vam novu seriju razvodnih tabli proizvodjača Tehnoplast. IT serija i Combo serija razvodnih tabli prati savremene trendove i potrebe kupaca. štedi prostor i savršeno se uklapa sa vašim postojećim tablama.

Razvodne kutije serija IT
Zadovoljstvo nam je obavestiti Vas da u ponudi imamo potpuno novu seriju proizvoda sa kojom je moguće rešiti nove zahteve krajnjih korisnika. Sa dolaskom novih tehnologija korisnici su sve zahtevniji i na tržištu postoji veoma mali broj razvodnih ormara u koje je moguće smestiti IT, odnosno multimedijalnu i komunikacijsku opremu.
Planeri, arhitekte i izvođači građevinskih radova često se suočavaju sa izazovom da u malim stanovima obezbede snabdevanje električnom energijom i IT opremom uz jednostavnost, funkcionalnost i dizajn. IT razvodna kutija serije E sadrži sve što vam treba za ugradnju opreme. Ne zauzima puno prostora, optički je diskretna i u kombinaciji sa standardnom razvodnom kutijom obezbeđuje jedinstveno rešenje za male stambene jedinice. Pomoću specijalnih konektora moguće je spojiti dva kućišta, vertikalno ili horizontalno - zavisno od zahteva krajnih korisnika i konfiguracije objekta. IT razvodne kutije serije C montiraju se na zid i takođe se mogu montirati jedna do druge ili jedna ispod druge, ali bez upotrebe specijalnih konektora.
Ovo ne samo da štedi prostor u malim stambenim jedinicama, već i izgleda dobro. Prednost: možete opremiti svaki stan, ma kako mali, sa najnovijom multimedijalnom tehnologijom. Da li opremate stan za iznajmljivanje ili kupovinu, dobar razvodni ormar sa integrisanim rešenjem može biti presudan za odluku zainteresovanih strana.
Kao dodatnu opremu nudimo nosač za WiFi router, duplu utičnicu za napajanje opreme i ključeve za zaključavanje razvodnih kutija. U pripremi su 10" Patch Panel za 12 modula, pogodan za različite module (RJ45, COAKS, antenski, HDMI, USB...)
Razvodne kutije Serija COMBO
Još jedan novitet u našoj ponudi.U pitanju su uzidne razvodne kutije nastale na osnovu postojeće serije E. Iza jednih vrata u istom kućištu, odvojen pregradom sa integrisanom modularnom utičnicom, nalazi se prostor za energetsku i IT opremu. Modularna utičnica se može dodatno poručiti, na zahtev.
Serija COMBO series dolazi kao spremna za instalacije u 6 različitih konfiguracija, počev od 3-redne razvodne kutije sa jednom DIN šinom za 14 modula i montažnom pločom za IT opremu, do 5-redne razvodne kutije sa tri DIN šine za 42 modula i montažnom pločom za IT opremu.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

01.
Feb.
2020.
Aktuelnosti
Potrebne su vam kutije u koje možete spakovati više od šest modularnih elemenata...dosadilo vam je da razvlačite produžne kablove iza police za...
15.
Oct.
2018.
Aktuelnosti
Kompanija Schneider Electric predvodnik digitalne transformacije upravljanja energijom i automatizacije uvodi inovacije na svakom nivou, pa je tako nedavno pred...
02.
Aug.
2018.
Aktuelnosti
Obezbedite svom domu potpuno novi izgled sa Asfora galanterijom. Uz veliki izbor kombinacija boja i elemnata Asfora će zadovoljiti potrebe i najzahtevnijih k...
string(0) ""
string(0) ""