Aktuelnosti
07.08.2015.

Eksterne baterije

Da vaši pametni uređaji ne bi bili „kratke pameti“, kvalitetne eksterne baterije pomoći će vam da napunite ili dopunite smartfon i tablet gde god da se nalazite.

Nove lagane eksterne baterije omogućavaju korišćenje većeg raspona aplikacija duži vremenski period, uključujući i energetski zahtevne aplikacije koje koriste usluge lokacije i GPS.

APC Mobile Power Pack externe baterije dolaze u dve veličine: M5 (5000mAh) i M10 (10,000mAh). Manja M5, dimenzija 108mm x 65mm x 15mm, koja teži svega 142g, biće dovoljna za punjenje prosečnog pametnog telefona do dva puta. M10 teži 243g, meri 147mm x 89mm x 14mm, i pruža jedan puni ciklus punjenja za tablet uređaj ili četiri ciklusa za pametne telefone.

Dostupan u savremenoj beloj ili crnoj boji, APC Mobile Power Pack se lako uklapa uz današnje moderne pametne uređaje. Primenjena Lithium Polymer tehnologija omogućava dva puta više ciklusa punjenja od Lithium Ion ekvivalenata, osiguravajući trajan i pouzdan radni vek. Spolja, APC Mobile Power Pack nudi dva USB izlaza za punjenje dva uređaja istovremeno, kao i indikator kapaciteta baterije.

M5 i M10 baterije se pune pomoću isporučenog mikro USB priključka, a rade tako što umesto strujne mreže, pune unutrašnju bateriju uređaja. Vreme punjenja je obično četri sata za M5 i 8 sati za M10. Obe eksterne baterije su izuzetno delotvorne i mogu da stoje nedeljama bez značajnog gubitka energije.

Schneider Electric je takođe ugradio niz zaštitnih funkcija kako bi se osigurao dug i siguran rad APC Mobile Power Pack uređaja. “Mnoge jeftine eksterne baterije na tržištu ne uključuju kontrole za zaštitu od učestalih problema kao što su prekomerno punjenje, prebrzo pražnjenje ili pregrejavanje. Takvi uslovi mogu dovesti do preranog propadanja baterije, pregrejavanja ili čak potpunog topljenja u ekstremnim uslovima. Protection Circuit Module (PCM) tehnologija ugrađena u APC Mobile Power Pack uređaje štiti od problema koji proizlaze kao posledica svega gore navedenog, kao i preopterećenja ćelija, USB preopterećenja, kratkog spoja, i ultra-niskih napona” – izjavio je Nils Horstbrink, Menadžer za UPS EMEA Marketing proizvode u Schneider Electric kompaniji.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

17.
Oct.
2023.
Aktuelnosti
Vreme je za zamenu starih prekidača. Predstavljamo vam dobro poznati Schneider Electric program Unica u potpuno novom ruhu. 
16.
Oct.
2023.
Aktuelnosti
Razlika između LED i običnih sijalica je ogromna: LED sijalice vam mogu uštedeti novac svake godine dok pružaju više svetla od t...
11.
Oct.
2023.
Aktuelnosti
Easy9 EU su spratne table savremenog dizajna koje se savršeno uklapaju sa okruženjem bilo da je u pitanju stambeni objekat, hotelska so...