Easy Styl modularni prekidači i utičnice

po strani
Resetujte filtere
Brendovi
Tip
Kolekcije
Cena
82 proizvoda
Pročitajte

Linija Easy Styl na prelep način spaja formu i funkcionalnost, pružajući kvalitetna rešenja za svačiji ukus. Modularni dizajn linije Easy Styl pokriva široku lepezu primena i funkcija, sa najviše sedam modula po okviru. Sve je zaokruženo kvalitetnom izradom. Nikada nije bilo lakše zadovoljiti potrebe klijenata u pogledu električnih instalacija, ispraćeno dizajnom koji se najbolje uklapa u njihov stil. Od stambenih do poslovnih i svih drugih tipova zgrada – sveobuhvatan asortiman prekidača, utičnica, regulatora jačine svetla i priključnica za medijski sadržaj iz linije Easy Styl omogućava Vam da za svaki prostor pronađete pravo rešenje. Nova linija električne opreme Easy Styl nudi utičnice i modularne prekidače koji izdižu Vaše domove na viši nivo. Svaki prekidač prelepog dizajna sa svedenim linijama osigurava nesmetan rad i visok stepen zaštite od neočekivanih strujnih udara.

Pročitajte

Široka paleta Easy Styl modularne opreme izrađena je tako da ispuni sve Vaše potrebe za udobnošću i uključuje prekidače, prekidače za prigušivanje svetla, priključnice, EURO priključnice, TV priključnice i priključnice za prenos podataka. Uz Easy Styl modularnu opremu dobijate elegantnu električnu opremu koja se lako ugrađuje, bezbedna je i čvrsto naleže na predviđeno mesto.

- Ugradnja modula u montažne okvire „na klik“.

- Dekorativni ramovi se jednostavno postavljaju laganim pritiskom na montažne okvire.

- Na modulima kablovski uvodi su koničnog oblika.

- Pregledne električne šeme veze istaknute su na proizvodima.

Zahvaljujući pametno osmišljenim odlikama, kao što su montaža „na klik“ i modularnost, ugradnja okvira Easy Styl brza je, laka i intuitivna. Dekorativni ramovi mogu se postavljati na neravnim zidovima zahvaljujući „clip on“ mehanizmu. Easy Styl nudi mogućnost upotrebe 5 vrsta montažnih okvira:

- modularni montažni okvir za 2 modula, sa žabicama

- modularni montažni okvir za 2 modula, bez žabica

- modularni montažni okvir za 3 modula, bez žabica

- modularni montažni okvir za 4 modula, bez žabica

- modularni montažni okvir za 7 modula, bez žabica

Schneider Electric nikada ne pravi kompromise na kvalitetu, bez obzira na to o kom se asortimanu proizvoda radi. Godinama unazad robusnost Schneider Electric utičnica postavlja najviše moguće standarde. Schneider Electric utičnice nose CE znak, kao i sertifkat Nemačkog udruženja za elektriku, elektroniku i informacione tehnologije VDE, odnosno Francuskog udruženja NF te Turskog instituta za standardizaciju TSE. Svi Schneider Electric prekidači takođe imaju CE znak i u saglasnosti su sa standardom IEC 60669-1:2017.

string(0) ""
string(0) ""