Easy Styl modularni prekidači i utičnice Crni

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brendovi
Tip
Kolekcije
Cena
27 proizvoda
Pročitajte

Široka paleta Easy Styl modularne opreme izrađena je tako da ispuni sve Vaše potrebe za udobnošću i uključuje prekidače, prekidače za prigušivanje svetla, priključnice, EURO priključnice, TV priključnice i priključnice za prenos podataka. Uz Easy Styl modularnu opremu dobijate elegantnu električnu opremu koja se lako ugrađuje, bezbedna je i čvrsto naleže na predviđeno mesto.

- Ugradnja modula u montažne okvire „na klik“.

- Dekorativni ramovi se jednostavno postavljaju laganim pritiskom na montažne okvire.

- Na modulima kablovski uvodi su koničnog oblika.

- Pregledne električne šeme veze istaknute su na proizvodima.

Zahvaljujući pametno osmišljenim odlikama, kao što su montaža „na klik“ i modularnost, ugradnja okvira Easy Styl brza je, laka i intuitivna. Dekorativni ramovi mogu se postavljati na neravnim zidovima zahvaljujući „clip on“ mehanizmu. Easy Styl nudi mogućnost upotrebe 5 vrsta montažnih okvira:

- modularni montažni okvir za 2 modula, sa žabicama

- modularni montažni okvir za 2 modula, bez žabica

- modularni montažni okvir za 3 modula, bez žabica

- modularni montažni okvir za 4 modula, bez žabica

- modularni montažni okvir za 7 modula, bez žabica

Schneider Electric nikada ne pravi kompromise na kvalitetu, bez obzira na to o kom se asortimanu proizvoda radi. Godinama unazad robusnost Schneider Electric utičnica postavlja najviše moguće standarde. Schneider Electric utičnice nose CE znak, kao i sertifkat Nemačkog udruženja za elektriku, elektroniku i informacione tehnologije VDE, odnosno Francuskog udruženja NF te Turskog instituta za standardizaciju TSE. Svi Schneider Electric prekidači takođe imaju CE znak i u saglasnosti su sa standardom IEC 60669-1:2017.