Schneiderelectric
15.10.2018.

NOVO Unica uzidni Bluetooth sistem

Kompanija Schneider Electric predvodnik digitalne transformacije upravljanja energijom i automatizacije uvodi inovacije na svakom nivou, pa je tako nedavno predstavila i novitet iz svog Unica portfolija elektrogalanterije – Unica Bluetooth audio prijemnik. 

Jedinstven i kompaktan, Unica Bluetooth audio prijemnik namenjen je rezidencijalnom segmentu, a instalacija uređaja tehnički nije zahtevna pa se može brzo postaviti, uz korišćenje osnovnih alata. Prijemnik se lako povezuje sa većim brojem zvučnika različitih modela, što omogućava brzo i jednostavno korišćenje razglasa u različite svrhe.

Osnovne karakteristike
Unica Bluetooth audio prijemnik veličine je standardne utičnice i lako se uklapa u svaki enterijer. Jednom kada se prijemnik instalira potrebno je povezati ga sa drugim uređajem, bilo da je reč o mobilnom telefonu, tabletu ili računaru, koji će proizvesti zvučni zapis. S prijemnikom se može spojiti bilo koji uređaj koji podržava Bluetooth, ili koji ima audio-in konekciju, za spajanje putem kabla. Na interfejsu prijemnika nalazi se LED lampica koja pokazuje kada je uređaj uključen. Kako ne bi dolazilo do zabune, posebno u zgradama koje imaju više ovakvih uređaja, svaki dolazi sa identifikacionim brojem. Kontrolom tog broja izbegava se mogućnost spajanja na pogrešan uređaj.

 Primena u bilo kojoj prostoriji

Ovaj audio prijemnik idealno je rešenje za hotelske sobe jer omogućava da svaki gost uživa u kvalitetnoj muzici, odabranoj sa  mobilnog uređaja ili tableta. Osim što predstavlja idealno rešenje za hotele, ovaj prijemnik može se koristiti i u bolnicama, učionicama, poslovnim zgradama, prodavnicama i domaćinstvima. Takođe se može koristiti i u formi razglasa. Unica Bluetooth audio prijemnik dostupan je u više boja: bela, grafitna i aluminijum, dok su zvučnici dostupni u beloj boji.

O Unica programu

Program Unica prekidača i utičnica, koji je kreiran prateći potrebu za funkcionalnim i praktičnim rešenjima, uštedeće vreme i pružiće komfor. Tako na primer, za one koji slede moderne tehnologije, ponuda Unica Wireless specijalno je projektovana na bazi daljinskog upravljanja svetiljkama i aparatima u domu. U ponudi se nalaze multimedijalne utičnice koje omogućavaju da se dovede signal od centralnog uređaja (npr. DVD, TV, računar ili Home media centar) do perifernih uređaja (npr. projektor i slušalice) koji se nalaze na udaljenosti većoj nego što dozvoljavaju kablovi koji se obično isporučuju uz te uređaje. Tu su i Unica USB utičnice za punjenje mobilnih telefona, tableta i sličnih uređaja koje dolaze u četiri boje i vrlo ih je lako upariti sa nekim od brojnih Unica okvira.

MGU70.598- UNICA zvučnici 2.5" beli, set 2kom
MGU70.567.12- UNICA Bluetooth ugradni audio prijemnik – Aluminijum
MGU70.567.25- UNICA Bluetooth ugradni audio prijemnik – Slonova kost
MGU70.567.30- UNICA Bluetooth ugradni audio prijemnik – Grafit

*Za cenu i mogućnost porudžbine pozovite na 011/397-7505 ili 011/397-7504

Video prezentaciju možete pogledati OVDE

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

23.
Jul.
2020.
Schneiderelectric
Mureva Styl objedinjuje jednostavnost ugradnje, inovacije i dizajn koji je robustan a ipak moderan i jedinstven
23.
Jul.
2020.
Schneiderelectric
Linija Easy Styl na prelep način spaja formu i funkcionalnost, pružajući kvalitetna rešenja za svačiji ukus po neverovatno pristupačnoj ceni
01.
Feb.
2020.
Schneiderelectric
Potrebne su vam kutije u koje možete spakovati više od šest modularnih elemenata...dosadilo vam je da razvlačite produžne kablove iza police za...