Schneiderelectric
16.12.2014.

Exiway EasyLed

Exiway Easyled predstavlja fantastičan pomak u oblasti protivpaničnog osvetljenja. Idealno je za prostore kao što su restorani, prodavnice, stambeni objekti, kancelarije…Exiway Easyled spaja sva očekivanja instalatera i klijenata u jedno: LED tehnologiju, pedantan dizajn, visok kvalitet, pouzdanost i zagarantovane performance u toku životnog veka. 

Pored toga, Schneider Electric je sinonim za znanje i stručnost. Garantuje kvalitet bez kompromisa, ima ENEC sertifikat, u saglasnosti je sa najstrožijim standardima, pravi primer u oblasti energetske efikasnosti,...

...LED
Exiway Easyled nudi sve prednosti LED tehnologije:
Dug životni vek (preko 50,000 sati i i dalje u skladu sa standardima : nema zamene sijalica), a potrošnja više nego prepolovljena (0.8 W mini.), visok nivo sigurnosnog osvetljenja, I naravno, brz povratak investicije u poređenju sa drugim tehnologijama.
Ovo su glavne prednosti LED tehnologije i Exiway Easyled protivpaničnog osvetljenja

...Moderno
Exiway Easyled je i moderan i kompaktan!
I diskretan i uočljiv u zavisnosti od potrebe, Exiway je jedan od najjednostavnijih proizvoda na tržištu (samo 37 mm debljine i 29 mm dubine).

...Važno
Exiway Easyled je neophodan!
Sa svega par referenci Exiway Easyled pokriva gotovo sve potrebe malih instalatera. Jednostavan za kupovinu i montažu, Exiway Easyled kombinuje sve elemente koji ga čine neophodnim: dug životni vek + dizajn + pouzdanost + ušteda pri kupovini i održavanju.

...Atraktivno
Exiway Easyled je najkvalitetniji na tržištu standardnih LED proizvoda!
Exiway Easyled nudi I više od kvaliitetne izrade: pouzdanost, stajling i lako održavanje.
Ukratko, to je Schneider Electric dizajn.

...Zeleno
Exiway Easyled štiti Zemlju.
Svi Exiway Easyled materijali se biraju u skladu sa tim. 20% plastičnog dela je poreklom od recikliranih materijala. Elektronske komponente imaju za cilj najmanju moguću potrošnju.

...Schneider Electric
Exiway Easyled je razvijen prema istim zahtevima kao i drugi naši proizvodi iz oblasti protivpaničnog osvetljenja.
Upotreba kvalitetnih materijala, pouzdanost baterije i elektronskog kola. Exiway Easyled ima NF, AENOR i ENEC sertifikate. Učinak tokom vremena je izuzetan, kao i energetska efikasnost LED I elektronskih komponenti.

Exiway Easyled podaci o performansama...

Zaštita:
• IP42 - IK07

Tehnologija: 
• LED

Autonomija: 
• 1 h, 2 h i 3 h

Fluks:
• 300 lm max.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

23.
Jul.
2020.
Schneiderelectric
Mureva Styl objedinjuje jednostavnost ugradnje, inovacije i dizajn koji je robustan a ipak moderan i jedinstven
23.
Jul.
2020.
Schneiderelectric
Linija Easy Styl na prelep način spaja formu i funkcionalnost, pružajući kvalitetna rešenja za svačiji ukus po neverovatno pristupačnoj ceni
01.
Feb.
2020.
Schneiderelectric
Potrebne su vam kutije u koje možete spakovati više od šest modularnih elemenata...dosadilo vam je da razvlačite produžne kablove iza police za...