Spratne table Tehnoplast

po strani
Resetujte filtere
Brendovi
Tip
Kolekcije
Cena
76 proizvoda
Pročitajte

Spratne table kompanije „Tehnoplast“ iz Starih Banovaca su prepoznatljive po svom dizajnu, funkcionalnosti, izradjene su od kvalitetnh materijala i lake su za ugradnju. Ove spratne table su prisutne na našem tržištu već dugi niz godina i izradjene su u skladu sa standardima ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i OHSAS 18001:20107 i  u skladu sa odgovarajućim međunarodnim standardima, sertifikovanim od strane mnogih domaćih i međunarodnih instituta – SIQ, ÖVE, AD Kvalitet Niš i Instituta Nikola Tesla. Spratne table „Tehnoplast“ imaju odličan odnos cene i kvaliteta i kao takve su jedne od najprodavanijih tabli na našem tržištu.

Sačuvano u omiljne
Tabla nazidna jednoredna N12-ALFA
1.361,00 RSD
Sačuvano u omiljne
TABLA NAZIDNA N1 A
162,00 RSD
Sačuvano u omiljne
TABLA NAZIDNA N8 C
1.064,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tabla nazidna dvoredna N24-ALFA
1.890,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tabla nazidna N12 C
1.361,00 RSD
Sačuvano u omiljne
TABLA NAZIDNA N2 A
184,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tabla nazidna N18 C
1.652,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tabla nazidna N3 A
270,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tabla nazidna troredna N36-ALFA
2.430,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tabla nazidna jednoredna N18 D
2.948,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tabla nazidna jednoredna N1x24C
2.430,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tabla nazidna N24 C
1.890,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tabla nazidna N36 C
2.430,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tabla naizdna četvor. N48D
6.264,00 RSD
Pročitajte

Razvodne table serije ALFA namenjene su za unutrašnju upotrebu. Materijal kućišta i maske je Acryonitrile Butadiene Styrene(ABS) koji se odlikuje sjajnim izgledom, čvrstoćom i elstičnošću, dok je materijal vrata Polycarbonte (PC) kojeg odlikuju izuzetna mehanička otpornost na udar i veliki broj hemikalija, veća providnost i UV stabilnost. Razvodne kutije su kompletno opremljene svim delovima za montažu.

Ugradne razvodne table Serije E i F namenjene su za unutrašnju upotrebu sa mogućnošću ugradje na gipsane (KNAUF) i standardne zidove. E serija se proizvodi sa metalnim ramom i metalnim vratima u veličinama od 1-5 redova za maksimalno 70 osigurača. F serija se proizvodi sa plastičnim ramom i plastičnim vratima u beloj ili providnoj varijanti u veličinama os 1 do 3 reda.

Nadgradne razvodne table Serije D su u IP65 zaštiti i pogodne su za unutrašnju i spoljašnju montažu. Primenjuju se na mestima gde je potrebna zaštita od kiše, vlage, vode, zatim prašine i svuda gde postoji velika razlika u temperaturi i gde se zbog toga stvara kondenzovana vlaga. To su podrumi, garaže, zatvoreni bazeni, otvoreni bazeni i kupališta, industrijska postrojenja, fotonaponska postrojenja i bilo koji otvoren prostor.

Razvodne table Serije C namenjene su za unutrašnju upotrebu. Materijal od kog se proizvode je Acryonitrile Butadiene Styrene(ABS), sjajnog izgleda i veoma dobrih mehaničkih osobina od kojih se izdvajajau elastičnost i čvrstoća. ABS se smatra superiornm zbog svoje žilavosti,čvrstoće,blistavo sjajne površine i elektro izolacionih sposobnosti. Razvodne table kompletno su opremljene svim potrebnim delovima za montažu. Proizvode se u obe varijante odnosno za montažu u zid i na zid.

Dolaskom novih tehnologija potrebno je ugraditi multimedijalnu i komunikacijsku opremu. Nadzidne IT razvodne table nastale su od postojeće Seije C kao i uzidne IT razvodne table nastale od postojećih Serija E i F. IT razvodne kutije Serije C montiraju se na zid i takodje se mogu montirati jedna do druge ili jedna ispod druge bez upotrebe specijalnih konektora. Uzidne IT razvodne Serije E i F table sadrže neophodne delove za ugradnju IT opreme, ne zauzimaju puno prostora, optički su diskretne i u kombinaciji sa standardnim ravodnim tablama obezbedjuju jedinstveno rešenje. Pomoću specijalnih konektora moguće je spojiti dva kućišta, vertikalno ili horizontalno, u zavisnosti od zahteva krajnjih korisnika i konfiguracije objekta.

Serija COMBO dolazi kao spremna za instalaciju u šest različitih konfiguracija, počev od 3-redne kutije saa jednom DIN šinom za 14 modula i montažnom pločom za IT opremu, do 5-redne razvodne kutije sa tri DIN šine za 42 modula i montažnom pločom za IT opremu. Ovakvo rešenje štedi prostor, smeštajući svu opremu kako energetsku tako i komunikacionu (IT) u jednu razvodnu kutiju. Dobra razvodna tabla sa integrisanim rešenjem doprinosi većem konforu stanovanja.

string(0) ""
string(0) ""