facebook pixel
X

Uspešno!

Proizvod je dodat u korpu!
U gornjem desnom uglu web sajta možeš videti broj proizvoda u korpi.

Nastavi kupovinu Završi kupovinuPridruži se na Razoelektro.com

Osnovni podaci:

Polja koja su označena zvezdicom (*) se moraju uneti. * Neispravno uneseno polje Naziv firme * Neispravno uneseno polje PIB * Neispravno uneseno polje Ime * Neispravno uneseno polje Prezime * Neispravno uneseno polje E-mail * Neispravno uneseno polje Lozinka * Lozinke nisu iste * Neispravno uneseno polje Mobilni telefon Molimo Vas da unesete mobilni ili fiksni telefon radi lakše komunikacije prilikom dostave porudđbine. Razoelektro Vam garantuje da Vaš broj telefona neće, na bilo koji način zloupotrebiti u svrhe marketinga ili neke druge svrhe. * Neispravno uneseno polje Fiksni telefon

Adresa

* Neispravno uneseno polje Ulica i broj * Neispravno uneseno polje Sprat * Neispravno uneseno polje Broj stana * Neispravno uneseno polje Grad * Neispravno uneseno polje Postanski broj * Neispravno uneseno polje Naselje
Najnovije akcije, popusti i obaveštenja na tvoj e-mail?
Klikom na dugme ispod se podrazumeva da ste pročitali i složili se sa uslovima korišćenja *
* Morate se složiti sa uslovima korišćenja

Kompanija Razo d.o.o kao jedan od lidera u prodaji elektromaterijala , niskonaponske opreme i zvanični distributer kompanije Schneider Electric je rešila da sve svoje sadašnje i buduće kupce obraduje potpuno novim i redizajniranim webshop-om. Svi znamo da online kupovina ima određenih prepreka na srpskom tržištu, ali i da postepeno uzima sve više maha. S tim u vezi smo rešili da ponudimo što više kvalitetnih sadržaja i učinimo iskustvo kupovine ne samo zanimljivim i zabavnim, već i poučnim i interaktivnim. Online prodaja je, između ostalog, način kako dopreti do kupaca koji nisu u stanju da direktno dolaze do prodavnica, ili jednostavno žele ugodnost kupovine iz svog doma.
Dizajn je unapređen, pri čemu se vodilo računa da se zadrže karakteristike vizuelnog identiteta. Korisnici će moći da koriste značajno unapređenu pretragu. Cilj je da se u par klikova dođe do bilo kog dela sajta. Navigacija je značajno unapređena u tom smislu i vodilo se računa da razni elementi bitni za korisnika (korpa, polje za registraciju i sl.) budu dostupni u svakom trenutku na jedan klik iz bilo koje sekcije sajta. Sve se sortira po sistemu glavnih kategorija i uz pomoć glavnog menija.
Online prodaja u Srbiji nudi dosta mogućnosti i tržište ni izdaleka nije "već podeljeno", tako da je pred kompanijama veliki izazov da se još više fokusiraju na online trgovinu.Razo d.o.o je to shvatio i sada je u prilici da u pravom smislu te reči formira zajednicu.
Srdačno vaš Razo d.o.o tim