Nova Unica modularni prekidači i utičnice

po strani
Resetujte filtere
Brendovi
Tip
Prikažite više
Boja
Kolekcije
Cena
183 proizvoda
Pročitajte

Prekidači i utičnice možda nam u prvom trenutku ne padaju na pamet kao drugi elementi dizajna enterijera, ali imaju značajan uticaj na udobnost i praktičnost u životnim i radnim prostorima. Da bi se taj potencijal ispunio, Nova Unica linija proizvoda dizajnirana je da bude: Svakodnevno lepa, dodaje stil enterijerima s elegantnim dizajnom. Svakodnevno jednostavna, omogućava brzu i jednostavnu ugradnju. Svakodnevno po vašoj meri, pruža veliku fleksibilnost primene i upotrebe putem modularnosti i bežičnog upravljanja. Proizvedeni u fabrici Puente la Reina kompanije Schneider Electric u Španiji, središtu izvrsnosti i stručnosti za prekidače i utičnice, Unica proizvodi zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta. Pružaju visoku pouzdanost, trajnost i estetiku koji su potpis brenda Schneider Electric

Pročitajte

Prekidači i utičnice koji upotpunjuju vaš životni stil

Dizajn prilagođen korisniku sa širokom paletom funkcija, Nova Unica proizvodi čine svakodnevni život u domu ugodnijim i praktičnijim. Izrađene u skladu s najnovijim estetskim trendovima – s nizom sofisticiranih materijala, uključujući metal, kamen i staklo – Nova Unica proizvodi izrađeni su kako bi osvojili srca i privukli pažnju. Za klijente koje zanima tehnologija pametnog doma, tu su Nova Unica uređaji spremni za povezivanje, kompatibilni s Wiser sistemom, našom pametnom, održivom kućnom tehnologijom, a mogu se i kontrolisati pomoću KNX uređaja za automatizaciju.

Funkcionalan radni prostor

Stvaranje potpuno funkcionalnog radnog prostora zahteva malo mašte i kreativno osmišljene proizvode. Nova Unica – zajedno s Unica System+ i OptiLine 45 – spremna je za izazov. Bilo da je u pitanju mali studio ili velika poslovna zgrada, s našim asortimanom namenjenim radnim prostorima možete stvoriti potpuno funkcionalne prostore, od poda do plafona. Nova Unica, Unica System+ i OptiLine 45 donose vam fleksibilnost i domišljatost za kreiranje radnog prostora od spremnog za rad do spremnog za budućnost.

string(0) ""
string(0) ""