Serija F IP40 650 C°

po strani
2 proizvoda
Pročitajte

Spratne table kompanije „Tehnoplast“ iz Starih Banovaca su prepoznatljive po svom dizajnu, funkcionalnosti, izradjene su od kvalitetnh materijala i lake su za ugradnju. Ove spratne table su prisutne na našem tržištu već dugi niz godina i izradjene su u skladu sa standardima ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i OHSAS 18001:20107 i  u skladu sa odgovarajućim međunarodnim standardima, sertifikovanim od strane mnogih domaćih i međunarodnih instituta – SIQ, ÖVE, AD Kvalitet Niš i Instituta Nikola Tesla. Spratne table „Tehnoplast“ imaju odličan odnos cene i kvaliteta i kao takve su jedne od najprodavanijih tabli na našem tržištu

Sačuvano u omiljne
Tabla ugradna dvoredna U24FS
2.322,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tabla ugradna troredna U36 FS
3.132,00 RSD
Pročitajte

Ugradne razvodne table Serije E i F namenjene su za unutrašnju upotrebu sa mogućnošću ugradje na gipsane (KNAUF) i standardne zidove. E serija se proizvodi sa metalnim ramom i metalnim vratima u veličinama od 1-5 redova za maksimalno 70 osigurača. F serija se proizvodi sa plastičnim ramom i plastičnim vratima u beloj ili providnoj varijanti u veličinama os 1 do 3 reda. Prednost Serije E i F razvodnih tabli je komapktan dizajn koji omogućava jednostavno postavljanje vrata, levo ili desno, smanjuje troškove i vreme instalacije, pojedostavljuje ugradnju jer ima više mesta za kabliranje. Kućište se proizvodi od ABS-a u dve različite opcije prema zahtevima standarda i prema uslovima instalacije. STANDARD sa kućištem od standardnog ABS-a i testa užarenom žicom do 650 stepeni , za instalaciju na standardne zidove. PREMIUM sa kućištem od samogasivog ABS-a i testom užarenom žicom do 850 stepeni, posebno namenjene za ugradnju na gipsane zidove (KNAUF), sa specijalnim nosačima razvijenim u skladu sa višegodišnjim iskustvom i praktičnim znanjem. 

-U jednom redu ima mestaa za 12+2 osigurača.

-Lako skidanje gornje i donje stranice omogućava više prostora i doprinosi lakšem kabliranju.

-Spojene DIN šine omogućavaju lakše manipulisanje i montažu opreme.

-Konekcija rama na kućište uz pomoć 4 tačke konekcije, pomoću zupčastih konektora, bez korišćenja šrafova čime se postiže prilagodljiva konekcija.

-Lako montiraje kućišta na zid pomoću već obeleženih linija na samom kućištu

string(0) ""
string(0) ""