facebook pixel
X

Uspešno!

Proizvod je dodat u korpu!
U gornjem desnom uglu web sajta možeš videti broj proizvoda u korpi.

Nastavi kupovinu Završi kupovinu

NAJPRODAVANIJE

479.00 RSD
Slika se može razlikovati od orginala
1,303.00 RSD
Slika se može razlikovati od orginala
644.00 RSD
Slika se može razlikovati od orginala
11,676.00 RSD
Slika se može razlikovati od orginala
Vreme u Beogradu
Kursna lista

Sigurnost kupovine

Sigurnost i zaštita podataka

 

1. Zaštita privatnosti

Svaka informacija koju nam ustupite biće korišćena isključivo u svrhe za koje je namenjena. Sve Vaše lične informacije su potpuno sigurne, a njihova privatnost je zagarantovana  sigurnosnim merama i serverskom zaštitom. Budite sigurni da ne prodajemo, ne iznajmljujemo i ne prenosimo Vaše lične informacije prema bilo kom subjektu osim u svrhu poslovnog odnosa razoelektro.com,  te Vas kao korisnika naših usluga. Zadržavamo pravo upotrebe informacija od opšteg značenja.

Razoelektro.com se obvezuje pružati zaštitu ličnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su neophodni za ispunjenje naših obveza, informiše kupce o načinu korišćenja prikupljenih podataka, redovno daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketing  kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo našim zaposlenima  kojima su ti podaci neophodni  za obavljanje posla.

2. Reklamacije dostavljenih artikala

Svi naši proizvodi su detaljno pregledani pre dostave i isporučeni neoštećeni  u ispravnom stanju. Poručene  proizvode pažljivo ćemo zapakovati kako bi do Vas stigli neoštećeni , isključivo u originalnoj ambalaži.

Kupac ima pravo na povraćaj robe nakon dostave ukoliko mu je:

- isporučena roba koju nije naručio

- isporučena roba kojoj je istekao rok trajanja

- isporučena roba koja ima grešku ili vidljiva oštećenja nastala prilikom transporta

 

3.Reklamacija na oštećenje u transportu

Veoma je važno da sva oštećenja u transportu, vidjliva na pakovanju proizvoda odmah prijavite kuriru koji vam isporučuje robu. Svako oštećenje pri transportu, nedostajanje nekih delova i eventualnu neispravnost nekog proizvoda kupac je dužan da prijavi u roku od 24h od prijema robe.

Ukoliko uočite takvo oštećenje:

- Nemojte potpisati prijem pošiljke

- Zamolite kurira da sačeka dok proverite da li oštećenje na pakovanju uslovilo i oštećenje samog proizvoda ili gubitak delova. Ukoliko proizvod nije oštećen, i svi delovi su na broju, potpišite prijem pošiljke

- Ukoliko deluje da je proizvod oštećen (ili da nedostaju delovi), definitvno odbijte prijem pošiljke, i javite se nama, radi utvrđivanja daljih koraka kako biste dobili ispravan, neoštećen proizvod

- Ukoliko ste ipak primili pošiljku, a kasnije ste zaključili da je došlo do oštećenja u transportu

-Obavezno sačuvajte originalnu ambalažu, u kojoj vam je pošiljka isporučena

-Molimo da slikate oštećenu ambalažu i proizvod, i sliku pošaljete putem e-maila office@razo.co.rs

Razoelektro.com  želi imati zadovoljne kupce i ukoliko niste zadovoljni proizvodom možete ga vratiti o svom trošku u roku od sedam dana nakon prijema robe. Razoelektro.com će odobriti povraćaj robe i storniranje narudžbine nakon prijema opravdane reklamacije u pisanom obliku koju vas molimo da nam pošaljete putem e-maila: office@razo.co.rs

Proizvod mora biti vraćen u originalnom pakovanju, nekorišten i neoštećen uz originalni račun koji je kupac dobio uz dostavljene artikle. U protivnom, NEĆEMO uvažiti reklamaciju. Zamenu artikla moguće je obaviti u roku sedam dana od dana prijema proizvoda, ukoliko je zamenski artikal dostupan. Ne vršimo povraćaj novca, već isključivo zamenu artikla. Razoelektro.com snosi troškove povrata robe na adresu internet trgovine razoelektro.com ,te troškove dostave zamenskog proizvoda na adresu kupca. U slučaju povrata robe koji nije nastao propustom Prodavca, kupac snosi sve manipulativne troškove koji su nastali.

Svi zaposleni u Razo i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.