facebook pixel
X

Uspešno!

Proizvod je dodat u korpu!
U gornjem desnom uglu web sajta možeš videti broj proizvoda u korpi.

Nastavi kupovinu Završi kupovinu

NAJPRODAVANIJE

479.00 RSD
Slika se može razlikovati od orginala
1,303.00 RSD
Slika se može razlikovati od orginala
644.00 RSD
Slika se može razlikovati od orginala
11,676.00 RSD
Slika se može razlikovati od orginala
Vreme u Beogradu
Kursna lista

Politika privatnosti

Razo d.o.o poštuje privatnost svojih korisnika i posetioca. Podatke iz procesa registracije, kao i ostale podatke o korisniku, Razo d.o.o neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom i u slučaju teškog kršenja Uslova korišćenja razoelektro.com

Razo d.o.o nikada neće insistirati na registraciji, sakupljanju i korišćenju podataka o maloletnim licima. Razo d.o.o se ne može smatrati odgovornim ukoliko maloletna lica ipak upotrebljavaju sajt i registruju se na njemu sa lažnim podacima.

Sva pitanja, komentari, predlozi i svaki drugi dobrovoljni kontakt od strane korisnika, uključujući sve multimedijalne i druge materijale poslate na razoelektro.com  preko elektronske pošte ili na bilo koji drugi način se neće smatrati poverljivim. Ovakvi materijali se dalje mogu koristiti bez ograničenja, na bilo koji način i u bilo koju svrhu. Korisnik se obavezuje da na sve materijale koje šalje na razoelektro.com polaže autorska prava, te da njima ne ugrožava privatnost ili prava drugih lica/korisnika.

Razo d.o.o se obavezuje da će sve materijale dobijene od strane korisnika, tretirati sa strogom diskrecijom, te da ih ni pod kojim uslovima neće davati na uvid trećoj strani u obliku koji na bilo koji način može da se poveže sa identitetom korisnika.

Razo d.o.o zadržava pravo da, u skladu sa zakonom, a bez znanja i obaveštanja korisnika, prikuplja određene podatke o korisnicima, dobijene tokom korišćenja razoelektro.com. To su isključivo: podaci o računaru ili drugom pristupnom uređaju, geografskoj lokaciji, kao i podaci o Internet provajderu. Ove podatke ćemo koristiti isključivo da poboljšamo sadržaj i dodatno ga usmerimo i prilagodimo svojim korisnicima.

Korisnici procesom registracije daju saglasnost da ih Razo d.o.o obaveštava o novostima, akcijama i drugim dešavanjima za koja smatra da mogu biti interesantni korisniku.Razo d.o.o se obavezuje da svakom korisniku obezbedi mogućnost da se lako i jednostavno ogradi (odjavi) od daljih obaveštenja tog tipa.