facebook pixel
X

Uspešno!

Proizvod je dodat u korpu!
U gornjem desnom uglu web sajta možeš videti broj proizvoda u korpi.

Nastavi kupovinu Završi kupovinu

Modularni sistem omogućuje da se na jednom mestu nađe veći broj prekidača i utičnica a da se pritom zadrže njegove kompaktne dimenzije.
Savremene enterijere krasi sve veći broj svetiljki, indirektnog i dekorativnog svetla što podrazumeva i veći broj prekidača. Modularni sistemi prekidača idealni su za kompaknto grupisanje svih prekidača koje trebaju da aktiviraju ova svetlosna tela.

Izbor onoga šta će biti postavljeno u modul veoma je velik: od standardnih utičnica i prekidača, telekomunikacijskih i audio priključaka ili raznih senzora i noćnih svetiljki u LED varijanti.

Montaža modularne galanterije se izvodi u modularnim kutijama koje se mogu ugraditi u zid (malter) ili u gips. Same kutije proizvode se u različitim veličinama: od kutija za dva modula pa do šest ili sedam modula. Ove kutije se mogu kombinovati i tako dobiti pozicije u dvorednim maskama.

Kutija sa sedam modula je najveća u ponudi modularne galanterije domaćeg proizvođača Aling Conel dok kompanija Schneider Electric  u svojoj ponudi ima i dvoredne i troredne kutije sa 6+6 (+6) modula ili 4+4 modula

Nosači (prirubnice) koji se montiranu u kutiju uglavnom su bele ili crne boje (u zavisnosti od proizvođača) i oni nisu vidni. Njih prekriva dekorativna maska i, naravno, utičnice ili prekidači koji se proizvode, takođe, u crnoj ili beloj boji, kao i aluminijm i grafit boji.

 

NAJPRODAVANIJE

479.00 RSD
Slika se može razlikovati od orginala
1,303.00 RSD
Slika se može razlikovati od orginala
644.00 RSD
Slika se može razlikovati od orginala
11,676.00 RSD
Slika se može razlikovati od orginala
Vreme u Beogradu
Kursna lista