facebook pixel
X

Uspešno!

Proizvod je dodat u korpu!
U gornjem desnom uglu web sajta možeš videti broj proizvoda u korpi.

Nastavi kupovinu Završi kupovinu

NOVO Unica uzidni Bluetooth sistem

Objavljeno: 15.okt.2018 - 08:46

Kompanija Schneider Electric predvodnik digitalne transformacije upravljanja energijom i automatizacije uvodi inovacije na svakom nivou, pa je tako nedavno predstavila i novitet iz svog Unica portfolija elektrogalanterije – Unica Bluetooth audio prijemnik.

NOVO Unica uzidni Bluetooth sistem

Jedinstven i kompaktan, Unica Bluetooth audio prijemnik namenjen je rezidencijalnom segmentu, a instalacija uređaja tehnički nije zahtevna pa se može brzo postaviti, uz korišćenje osnovnih alata. Prijemnik se lako povezuje sa većim brojem zvučnika različitih modela, što omogućava brzo i jednostavno korišćenje razglasa u različite svrhe.

Osnovne karakteristike
Unica Bluetooth audio prijemnik veličine je standardne utičnice i lako se uklapa u svaki enterijer. Jednom kada se prijemnik instalira potrebno je povezati ga sa drugim uređajem, bilo da je reč o mobilnom telefonu, tabletu ili računaru, koji će proizvesti zvučni zapis. S prijemnikom se može spojiti bilo koji uređaj koji podržava Bluetooth, ili koji ima audio-in konekciju, za spajanje putem kabla. Na interfejsu prijemnika nalazi se LED lampica koja pokazuje kada je uređaj uključen. Kako ne bi dolazilo do zabune, posebno u zgradama koje imaju više ovakvih uređaja, svaki dolazi sa identifikacionim brojem. Kontrolom tog broja izbegava se mogućnost spajanja na pogrešan uređaj.

 Primena u bilo kojoj prostoriji

Ovaj audio prijemnik idealno je rešenje za hotelske sobe jer omogućava da svaki gost uživa u kvalitetnoj muzici, odabranoj sa  mobilnog uređaja ili tableta. Osim što predstavlja idealno rešenje za hotele, ovaj prijemnik može se koristiti i u bolnicama, učionicama, poslovnim zgradama, prodavnicama i domaćinstvima. Takođe se može koristiti i u formi razglasa. Unica Bluetooth audio prijemnik dostupan je u više boja: bela, grafitna i aluminijum, dok su zvučnici dostupni u beloj boji.

O Unica programu

Program Unica prekidača i utičnica, koji je kreiran prateći potrebu za funkcionalnim i praktičnim rešenjima, uštedeće vreme i pružiće komfor. Tako na primer, za one koji slede moderne tehnologije, ponuda Unica Wireless specijalno je projektovana na bazi daljinskog upravljanja svetiljkama i aparatima u domu. U ponudi se nalaze multimedijalne utičnice koje omogućavaju da se dovede signal od centralnog uređaja (npr. DVD, TV, računar ili Home media centar) do perifernih uređaja (npr. projektor i slušalice) koji se nalaze na udaljenosti većoj nego što dozvoljavaju kablovi koji se obično isporučuju uz te uređaje. Tu su i Unica USB utičnice za punjenje mobilnih telefona, tableta i sličnih uređaja koje dolaze u četiri boje i vrlo ih je lako upariti sa nekim od brojnih Unica okvira.

MGU70.598- UNICA zvučnici 2.5" beli, set 2kom
MGU70.567.12- UNICA Bluetooth ugradni audio prijemnik – Aluminijum
MGU70.567.25- UNICA Bluetooth ugradni audio prijemnik – Slonova kost
MGU70.567.30- UNICA Bluetooth ugradni audio prijemnik – Grafit

*Za cenu i mogućnost porudžbine pozovite na 011/397-7505 ili 011/397-7504

Video prezentaciju možete pogledati OVDE


Još aktuelnosti

Asfora unesite nove boje u vaš život

Objavljeno: 02.avg.2018 - 11:24

Obezbedite svom domu potpuno novi izgled sa Asfora galanterijom. Uz veliki izbor kombinacija boja i elemnata Asfora će zadovoljiti potrebe i najzahtevnijih korisnika. [...]

Novo U ponudi Combo i IT razvodne table

Objavljeno: 30.jul.2018 - 08:38

Predstavljamo vam novu seriju razvodnih tabli proizvodjača Tehnoplast. IT serija i Combo serija razvodnih tabli prati savremene trendove i potrebe kupaca. štedi prostor i savršeno se uklapa sa vašim postojećim tablama. [...]

Proširena ponuda

Objavljeno: 17.jan.2017 - 10:43

Proširena ponuda modularnog programa UNICA proizvodjača Schneider Electric multimedijalne priključnice HDMI, Data USB, 3xRCA, VGA i audio jack 3.5mm [...]

NAJPRODAVANIJE

470.00 RSD
Slika se može razlikovati od orginala
1,284.00 RSD
Slika se može razlikovati od orginala
644.00 RSD
Slika se može razlikovati od orginala
Vreme u Beogradu
Kursna lista