Aktuelnosti
23.07.2020.

Easy Styl serija - Lepota modularnosti

Karakteristike

Modularni dizajn linije Easy Styl pokriva široku lepezu primena i funkcija, sa najviše sedam modula pookviru. Sve je zaokruženo kvalitetnom izradom. Nikada nije bilo lakše zadovoljiti potrebe klijenata upogledu električnih instalacija, ispraćeno dizajnom koji se najbolje uklapa u njihov stil.

Od stambenih do poslovnih i svih drugih tipova zgrada – sveobuhvatan asortiman prekidača, utičnica, regulatora jačine svetla i priključnica za medijski sadržaj iz linije Easy Styl omogućava vam da za svaki prostor pronađete pravo rešenje.

Nova linija električne opreme Easy Styl nudi utičnice i modularne prekidače koji izdižu domove vaših klijenata na viši nivo. Svaki prekidač prelepog dizajna sa svedenim linijama osigurava nesmetan rad i visok stepen zaštite od neočekivanih strujnih udara, što znači da vaši klijenti mogu mirno da spavaju.

Prednosti

Uz Easy Styl u ponudi je sistem s pet vrsta montažnih okvira:

modularni montažni okvir za 2 modula, sa žabicama

modularni montažni okvir za 2 modula, bez žabica

modularni montažni okvir za 3 modula, bez žabica

modularni montažni okvir za 4 modula, bez žabica

modularni montažni okvir za 7 modula, bez žabica

Primene

Naše bezvremene i čvrste plastične dizajnerske maske, uz izbor od šest boja i dva stila, savršeno se uklapaju u svaki prostor.

Za najsmelije projekte na raspolaganju vam je široka paleta s prefinjenom završnom obradom, kao što su staklo, nerđajući čelik ili drvo, a naša električna oprema će savršeno upotpuniti estetski izgled vašeg doma.

Saznajte više

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

14.
Oct.
2020.
Aktuelnosti
Napravljen da napaja uređaje male snage kao što su modem, ruter ili VOIP, kao i uređaje velike snage kao što su računar i gejming konzole
23.
Jul.
2020.
Aktuelnosti
Mureva Styl objedinjuje jednostavnost ugradnje, inovacije i dizajn koji je robustan a ipak moderan i jedinstven
01.
Feb.
2020.
Aktuelnosti
Potrebne su vam kutije u koje možete spakovati više od šest modularnih elemenata...dosadilo vam je da razvlačite produžne kablove iza police za...
string(0) ""
string(0) ""