Aktuelnosti
16.01.2017.

Proširena ponuda

Proširena ponuda modularnog programa UNICA proizvodjača Schneider Electric multimedijalne priključnice HDMI, Data USB, 3xRCA, VGA i audio jack 3.5mm

Proširena ponuda modularnog programa Unica.Multimedijalne utičnice: Data USB, HDMI, 3xRCA, VGA i audio jack 3,5 mm. Tu su u sve četiri boje modula (Bela, Slonova Kost, Grafit i Aluminijum).Nove multimedijalne utičnice su proizvedene u 1M izvedbi i mogu se kombinovati sa drugim modulima iz serije Unica.

Multimedijalne utičnice će koristiti uglavnom oni koji žele dovesti signal između svog izvora (npr. DVD, TV, računar, Home Media centar itd) i izlaznih uređaja (TV, projektor, slušalice, itd) za duže udaljenosti nego što dozvoljavaju kablovi koji se obično isporučuju uz te uredjaje.

Prednosti:

Mogućnost kombinovanja s drugim uređajima
Pre-žičani priključci (HDMI, VGA i Audio Jack)
Konektori HDMI, VGA, USB, 3xRCA i 3,5 mm audio jack
Skrivanje kablova u zidovima

Tehnički saveti:

Maksimalna dužina HDMI kabla ne bi trebalo biti veća od 12-15 m, ukoliko je veća tada može dovesti do nestabilnosti i treperenje slike.
Maksimalna dužina VGA kabla (između računara i monitora) utiče na rezoluciju koju nameravate koristiti. Što je veća rezolucija to bi kabal trebao biti kraći. Na nižim rezolucijama (640 × 480), možete dobiti i do 30 metara na razdaljini.. Preporučujemo da isprobate pre postavljanja kablova u zid.
USB 2.0 omogućuje spajanje uređaja na maksimalnoj udaljenosti od 5 metara, to je dužina koja je zagarantovana. Dužina kabla može biti i veća ali u tom slučaju se može desiti da uredjaji ne rade ispravno.
Jack i RCA Audio kablovi nemaju zagarantovanu dužinu za ispravan rad ali za dobar prijem preporučuje se maksimalno oko 10 metara.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

14.
Oct.
2020.
Aktuelnosti
Napravljen da napaja uređaje male snage kao što su modem, ruter ili VOIP, kao i uređaje velike snage kao što su računar i gejming konzole
23.
Jul.
2020.
Aktuelnosti
Mureva Styl objedinjuje jednostavnost ugradnje, inovacije i dizajn koji je robustan a ipak moderan i jedinstven
23.
Jul.
2020.
Aktuelnosti
Linija Easy Styl na prelep način spaja formu i funkcionalnost, pružajući kvalitetna rešenja za svačiji ukus po neverovatno pristupačnoj ceni
string(0) ""
string(0) ""